مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام و خسته نباشید.برج 4امسال من چکی از کسی داشتم به مبلغ400میلیون تومان.بنده خدا نداد.به تفاهم رسیدیم که برج 11امسال پول را پرداخت نماید.من چک را تحویل دادم و مبلغ 450میلیون سفته گرفتم با امضا و اثر انگشت.
اگر اقدام کنم قاضی دلیل اینکه سفته به چه خاطر بوده رو میپرسه؟ بنده خدا تو کار ساخت و ساز بوده.و پول را دادم بهش که شریک شم تو سود ساخت و ساز .و هر ماه مبلغی به عنوان سود به من پرداخت میکرده.الانم بخام اقدام کنم قاضی دلیل اینکه سفته به چه خاطر بوده را میپرسد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می پرسند ولی و علت تاثیری در روند پرونده ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سفته سند تجاری است و شما اعلام نمایید که بابت شراکت کاری این مبلغ را داده اید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سند تجاریست و شما باید ثابت کنید که بابت شراکت ارایه کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سفته سند تجاری است و شما اعلام نمایید که بابت شراکت کاری این مبلغ را داده اید .