مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام بنده بایک پراید 131 مدل 92تصادف کردم دودرب سمت چپ تعویض شده وستون وسط ترمیم شده صاحب پراید رفته تصادف کرده و کارشناس 7/500میلیون خسارت تایید کرده بابت افت ماشین بنده باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به هر حال خسارت و افت قیمت وارده باید پرداخت شود. در خصوص اصل این موضوع کاری نميشود کرد. اما اگر به قیمت تعیین شده توسط کارشناس اعتراض دارید در فرصت مقرر می توانید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید