مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام یکسال ازدواج کردم با مراسم مفصل زنم رو بخانه آوردم اما بدلیل ممانعت وی و ترس نتوانستم با وی ارتباط زناشویی داشته باشم وی 13ماهه رفته خانه پدرش والان مهریه اش رو به اجرا گذاشته بدون هیچ اختلافی بین ما ایشان یکبار ناقص بکارتش زایل شده و بدلیل نداشتن رابطه ترمیم شده است الان من چه کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

با این توصیفات خانمتون میتونن نصف مهریه رو مطالبه کنن.و شما هم میتونید بعد از قطعی شدن حکم مهریه دادخواست اعسار بدید بشرطی که بغیر از مستثنیات دین مالی جهت توقیف نداشته باشید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما دادخواست الزام به تمکین بزنید