مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن مرد از خانه توسط زن

با سلام
من یک فرهنگی هستم. من به خاطر دزدی که از ماشینم اتفاق افتاد و بیمه نامه و آدرس منزلم در داخل کیفم بود مالکیت ماشینم را تغییر دادم و به نام مادرم زدم چون هزینه ماشین رو داده بود. همسر من به خاطر تغییر پلاک ماشین مهریه خود را به اجرا گذاشته من هم به او تذکر دادم که درصورت اجرای مهریه جدا می شویم او هم وقتی فهمید به غیر از از قسط بندی شدن مهریه اش چیزی به او نمی رسد در خانه با من دعوا کرده تا من عصبی شوم او را بزنم یا اینکه از خانه بیرون بروم. با من درگیر شد و آمد من را بزند تا اینکه از خودم دفاع کردم بعد او شروع به آسیب زدن به در و دیوار خانه کرد تا اینکه صاحب خانه رسید و من منزل را ترک کردم.
تو رو خدا کمک کنید و بگویید من به کجا مراجعه کنم و این مسئله را مطرح کنم که من عمدا خانه را ترک نکردم.حقیقتا هم دوست ندارم به خانه بروم‌. تمامی هزینه‌های مربوط به نفقه او را هم پرداخت خواهم کرد.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است به منزل مراجعت نمایید و نفقه را به حساب ایشان واریز نمایید تا شکایت ترک انفاق مطرح نگردد