مشاوره حقوقی رایگان - افسردگی و فحاشی و کتک خانواده

سلام من 25 سالمه و خانوادم متوجه شدن که من دوست پسر دارم و میخواستن بیان محل کارم و ابروریزی بپا کنن بنابراین خودم استعفا دادن و الان بیکارم ، من افسردگی دارم و دارو مصرف میکنم، مشاوره میرفتم ولی مخالف دارو مصرف کردنم بودن و دیگه حتی بمن پول ندادن که مشاوره برم.
الان توی خونه مادر و برادر کوچکترم بسیار بمن فحاشی و تهدید به بیرون کردن از خونه و ضرب و شتم میکنن، مادرم من رو کتک میزنه، جایی رو ندارم که از دستشون فرار کنم
میخواستم بپرسم
میتونم ازشون شکایت کنم؟
و اینکه ایا مصرف داروهای ضدافسردگی و دوست پسر داشتن ممکنه برعلیه خودم استفاده بشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به سن قانونی رسیده اید و میتوانید خودتان تصمیم بگیرید. اما توصیه میشود با شماره اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید و راهنمایی شوید. و اگر مجددا درگیری و تهدید و فحاشی صورت گرفت میتوانید از طریق پلیس 110 صورت جلسه کنید