مشاوره حقوقی رایگان - دستمالی شدن توسط پدر

سلام آیا دختری توسط پدر خود مورد اذیت و دستمالی قرار بگیره و پدر از دختر خود برای ارضا کردن خودش استفاده کند راهی برای شکایت از پدر دختر وجود دارد یا خیر لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانیم شکایت کنیم که ثابت شود دختر مورد اذیت جنسی قرار گرفته است

پاسخ ها :

آزار جنسی دختر توسط پدر شکایت از پدر برای آزار جنسی آزار جنسی فرزند آزار جنسی