مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی دختر توسط پدر

سلام خوب هستین امروز من مورد آزار جنسی قرار گرفتم توسط پدرم من دراز کشیده بودم یه دفعه پدرم یواش یواش بهم نزدیک شد و منو بغل کرد و دست به جاهای خصوصی ام زد و گردن مرا بوسید و حتی لب منم بوسید من چطور میتونم از این کار جلوگیری کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید..،

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما در صورت تکرار موضوع ابتدا با پدر خود در میان بگذارید و بگوئید از این کار خوشتان نمی آید. شاید پدر شما منظور بدی نداشته است. در صورتی که این موضوع دوباره تکرار شد موضوع را به مادر خویش بگوئید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به سن 18 سال تمام نرسیده اید می توانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
اگر به سن قانونی رسیده اید به دادگاه مراجعه کنید و از پدرتان شکایت کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریعا با تلفن 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید در ثانی با مراجعه به نزدیک ترین دادسرا ی محل زندگی مراتب را به دادستان مربوطه اعلام کنید سپس شکایت کیفری از طریق دفتر خدمات قضایی انجام دهید این موضوع میتواند به احتمال زیاد جنبه روانی داشته و نیازبه روان درمانی داشته باشد و اگر در تهران هستید میتوانید بطور رایگان جهت اخذ مساعدت و‌کمک تماس بگیرید