مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی دخترم توسط پدرش

سلام وقت بخیر...دیشب دیدم دخترم رفته زیر پتو پیش پدرش خوابیده...دست های پدرش داره حرکت میکنه اول فک کردم داره نازش میکنه ول بعد دیدم نه داره حساس میشه...فک میکردم من خوابم ولی داشت یواش شلوار خودش رو در می‌آورد...دخترم‌رو صدا زدم گفتم برو سرجای خودت بخواب...موقعی ک اومد سرجای خودش شلوارش پایین بود...الان نمیدونم چ کنم.. یکبار دیگه ام ازش دیدم حدود یک سال پیش.ب هرکی بگم باور نمیکنه...

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شوهر خود را پیش یک دکتر برای معاینه ببرید و اگر راضی نشد بهتر است در ابتدای امر شکایت کیفری صورت نگیرد و این امر را کدخدامنشانه فیصله دهید.