مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من 12 تا سفته 5میلیونی جداگانه دست شاکیام دارم و همشونو جداگانه اجرا گذاشتن محکومم شدم 17 ماه زندان بودم با اعسار و تقسیط ازاد شدم چون نمیدونستم تو جلسه شوراها واسم گزارش اصلاحیه نوشتن دوباره رفتم واسه هر 12 تاش درخواست اعسار و تقسیط برابر گزارش اصلاحیه دادنامه ها نوشتم الان جواباشون اومده واسه هر پرونده ماهی 300 قسط دادن یعنی واسه 12 تا پرونده جمع باید ماهی 3600 بدم که اصلا امکان نداره منم هیچ چیزی ندارم کلا ورشکستم ایا راهی هست که همه پرونده هارو تجمیع کنم ماهی بین 600یا 700 واسه همشون یجا قسط بدم لطفا خواهشن مفصل راهنماییم کنین به والله هیچی ندارم نهایت بتونم واسه همه 12 تا پرونده ماهی 700 بدم نمیتونمم با دوتا بچه دوباره زندان برم با تشکرات فراوان.

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام انشالله كه مشكل شما برطرف بشه اما درخصوص سوال شما بايد بگم كه اولا ورشكستگى شامل اشخاص حقوقى مثل شركتها ويا اشخاص حقيقى ميشه البته درصورتيكه طبق قانون تجارت تاجرشناخته بشه يا كار تجارتى انجام بده.و مضافأ امكان تجميع پروندههاى شما دراين مقطع نيست و ميبايست تقاضاى تعديل تقسيط بدهيد

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در شرایط فعلی امکان تعدیل تقسیط برای شما وجود دارد