مشاوره حقوقی رایگان - سلام . من کارمند نمایندگی بیمه هستم . شخصی امد و بیمه شخص ثالث اتوبوس با حق بیمه 200.000.000 ریال

سلام . من کارمند نمایندگی بیمه هستم . شخصی امد و بیمه شخص ثالث اتوبوس با حق بیمه 200.000.000 ریال صادر کرد و گفت که اتوبوس در مسیر است و بیمه امشب به اتمام میرسد . شما این لطف کنید این بیمه را صادر کنید صبح همین که اتوبوس برسد مقد حق بیمه را کامل پرداخت میکنم . من تمامی تلفن و ادرس ایشان را گرفتم و مدعی بود تمام مدارک داخل اتوبوس هست . و من هیچ مدرکی متاسفانه ندارم . الان یکسال گذشته فقط توانستم 5 میلیون تومان از شخص بگیرم . و 15 میلیون دیگر را نداده و هر روز داستان جدید و موکول به روز دیگر .... متاسفانه بیمه شخص ثالث قابل ابطال نیست ... لطفا راهنمایی کنین چون من کارمند نمایندگی هستم . کارفرما کل حق بیمه را از من گرفت .. لطفا راهنمایی کنین تا به حقم برسم . ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به استناد بیمه نامه مذکور علیه وی دادخواست حقوقی مطالبه وجه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

براساس بیمه نامه موجود دادخواست مطالبه وجه با احتساب تاخیر تادیه لغایت اجرای حکم دهید. اگر مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید