مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش

بنده در مغازه پارچه فروشی حساب داشتم و بعد از گرفتن پارچه از من امضاء گرفته میشد (به صورت نسیه جنس میبردم) که در قبال آن چک از خودم و مشتری میدادم و هیچگونه رسیدی دریافت نمیکردم. از مرداد سال 96 بدهی من یک میلیون و هشتصد هزار تومان بود. که نتوانستم پرداخت کنم. تا 5 روز پیش فهمیدم از من شکایت کرده اند. که مبلغ درخواستی 3750 هزار تومان است.
بنده در سامانه ثنا عضو هستم اما هیچگونه ابلاغی حضوری یا الکترونیکی بدست من نرسیده اما ماشین و تمام حسابها و خطوط موبایل من توقیف شده اعلام کرده اند به شورای حل اختلاف احکام خمینی شهر اصفهان مراجعه کنم.
1 چگونه بدون اطلاع من ایا میتونن اینجوری همه چیز رو توقیف کنن
2 چه بکنم که خودرو (ماشین رو برج 5 امسال فروختم و قولنامه دست نویس دارم کلا پژو rd مدل 78 مبلغ معامله 4.500 هزار تومان هست.) و خط و حسابم آزاد بشه
3 بنده به خود فروشنده اعلام کردم میتونم 1.800 هزار تومان رو بدم اما جوابی نگرفتم
4 آیا میتونن با این مدل پیگیری حکم جلب بنده رو بگیرن
با تشکر از شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بعدازمحکومیت قطعی درصورت عدم پرداخت حکم جلب صادرمیشود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

همان که همکار ارجمندم گفت