مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام ببخشید من 20 سالمه و میخوام اسمم رو عوض کنم ولی قبلش میخوام بدونم اگه الان من اسمم رو عوض کنم تکلیف مدارک تحصیلیم که به اسم الانم هست چی میشه؟؟؟
خب من چن روز دیگه میرم با همین اسم الانم کنکور ثبت نام میکنم و چن ماه بعدم ان شاالله میرم واسه تغییر اسم.
خب اسم ثبت نامی کنکورم با اسم روزی که کنکور میدم فرق میکنه که.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
در قسمت توضیحات، اسم قبلی شما قید می گردد.
وانگهی اسم شما در هنگام ثبت نام ملاک عمل است

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر تا موقع کنکور اصلاحیه و تغییر اسم انجام شده باشه در انتهای شناامه ذکر میکنند نام قبلی شمارو و مشکلی پیش نمیاد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت تغییر نام ، در صفحه توضیحات شناسنامه ذکر خواهد شد و مانعی نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام این موضوع در قسمت توضیحات ذکر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به چه نامی می خواهید تغییر دهید پیشنهاد می کنم یک تماس بگیرید چ ن تغییرنام بسیار مهمه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام در قسمت توضیحات اسم قبلی شما ذکر می گرددضمن اینکه اسم شمادرهنگام ثبت‌نام ملاک عمل است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید یا دادگاه مدارک قبلی به اعتبار خود باقی است نگران نباشید