مشاوره حقوقی رایگان - دستگاه کارتخوان

در خانواده ما یک صندوق قرض الحسنه بدون سود وجود دارد که اعضا برای پرداخت از یک کارتخوان استفاده می کنند، این که نباید مالیات بهش اعمال بشه.
راهکار برای حذف مالیات این کارتخوان چیست؟

ممنون از راهنمائی همکاران

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام تمامی کارتخوان ها حتی با تراکنش کم بایستی در سامانه مالیاتی ثبت نام کنند در غیر اینصورت غیر فعال می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

طبق قوانین جدید سلام تمامی کارتخوان ها حتی با تراکنش کم بایستی در سامانه مالیاتی ثبت نام کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دلایل مدارک خود را بر قرض الحسنه بودن این حساب اعلام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق اداره مالیات پیگیری نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

مدارک قرض الحسنه را به همراه یک صورتجلسه تشکیل صندوق خانگی یه ممیز مالیاتی تحویل دهید ان شاالله مشکل برطرف میشود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

درهر صورت مالیات تعلق می گیرد