مشاوره حقوقی رایگان - مالیات دستگاه کارتخوان کافی نت

سلام. بنده یه مغازه دارم که فقط فیش های تامین اجتماعی رو ملت میارن پرداخت میکنم. منتهی چون همه رمز پویا ندارن یا کلا بلد نیستن کارتشون رو به کارتخوان مغازه میکشم و دوباره از حساب خودم فیش رو پرداخت میکنم. این وسط فقط کارمزد پرداخت که مبلغ ناچیزی هست برای بنده میمونه. کلی فیش و مدرک موجوده که ثابت میکنه مبلغ ها به حساب تامین اجتماعی واریز شده و کارمزد ناچیز بنده هم مشخصه. آیا بازهم از بنده مالیات اخذ میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله مالیات می‌آید چنین نکنید درآمد محسوب می‌شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید عنوان کنید منتهی قبولی یا عدم قبولی بستگی به اداره مالیات دارد که متاسفانه بعید بنظر می رسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را با کارشناسان اداره دارایی مطرح کنید معمولاً هرگونه تراکنشی مالیات اخذ میشود

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،پرداخت مالیات براساس اظهارنامه ارسالی می باشد،چنانچه به دلیل تراکنش بالا،مشمول مالیات بیشتری شده اید باید مدارکی که علت واریزی ها را اثبات می کند،به اداره دارایی ارائه نمایید

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

بله کارمزد برای پرداخت کننده است لذا
شماازاین به بعد میتونید کارمزد را هم از مشتری دریافت کنید تا عوض ایشون پرداخت کنید

یک وکیل :

با سلام
مالیات برای شما با توجه به درآمد و تراکنش دستگاه کارتخوان محاسبه میشود و ارائه مدارک و مستندات شاید کمک کننده باشد و تصمیم گیری با ممیز خواهد بود. به قول معروف چرا عاقل کند کاری ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا بله هر گونه تراکنشی موجب اخذ مالیات میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مالیات با توجه به درآمد و تراکنش دستگاه کارتخوان محاسبه می شود

و ارائه مدارک و مستندات قطعا؛ براتون مفید خواهد بود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله برای شما مالیات منظور می شود ولیکن شما می توانید با مدارک و مستندات اعتراض نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورتی که مالیات سنگین برای شما مقرر گردد با مدارکی که دارید حق اعتراض دارید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.احتمالا اما برای اطمینان به اداره مالیات مارجعه کنید.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام خیر ولی در صورت تعیین مالیات می توانید با ارائه مدارک موجود نسبت به مالیات تعیینی اعتراض کنید.