مشاوره حقوقی رایگان - طلب دستمزد و حق بیمه و عیدی و ...... از کارفرما

سلام از تاریخ 94/5/1 بدون امضای قرارداد برای فردی شروع به کار کردم به خاطر شرایط اون فرد که جانباز 70 درصد هست و نابینا قرارداد ننوشتم و در یک ساختمان با سمت مدیر پروژه یا سر کارگر شروع به تخریب ساختمان 6 طبقه بتنی که به دلیل نشست قابل بهره برداری نبود کردیم و مجدد شروع به ساخت کردیم و در تاریخ 97/2/1 کار ساختمان تمام شد و بعد از ان من را به فروشگاه خود برای ادامه کار بردند و در حال حاظر هم برای ایشان کار میکنم بنده تاکنون مبالغی از ایشان به عنوان مساعده دریافت کردم ولی از سال 94 تا کنون هیچ گونه تسویه حسابی با من نکرده در ضمن در این مدت بنده را بیمه نیز نکرده لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانم حق و حقوق خودم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از اداره کار اقدام ومطالبه طلب از دادگاه زیر بیست میلیون شورای حل اختلاف

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

موضوع در صلاحیت اداره کار هست.از طریق اداره کار شکایت کنید.