مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام .دقیقا ازچه زمانی زوجه میتواند اقدام به توقیف خودرو و پلاک نماید؟وما باید ازکجا متوجه شویم که این خودرو رای توقیف دارد؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هر زمان که از طریق اجرای ثبت مهریه خود را به اجرا بگذارد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.پس از وقوع عقد شما مختار در به اجرا گذاشتن مهریه هستید و زمان مشخصی ندارد و در مراحل اجرا مشخص میشود که خودرو توقیفی دارد یا خیر.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت درخواست مهریه بلافاصله می تواند توقیف کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از زمان انعقاد صیغه نکاح و امضا عقدنامه ، زوجه میتواند مطالبه مهریه نماید و اموال زوج را توقیف نماید . به راهور مراجعه نمایید و استعلام بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دقیقا از روزی که در اداره ثبت درخواست مهریه می کند کمتر از یک ماه اموال توقیف می شود از مرکز شماره گذاری پلاک باید راجع به توقیف پلاک سوال نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

از زمانی که در اداره اجرای ثبت تشکیل پرونده میدهد. میتوانید از اجراییات تعویض پلاک بپرسید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از زمان ثبت عقد .از طریق پیامک اجرای احکام

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از زمان انعقاد صیغه نکاح و امضا عقدنامه ، زوجه میتواند مطالبه مهریه نماید و اموال زوج را توقیف نماید . به راهور مراجعه نمایید و استعلام بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت درخواست مهریه بلافاصله می تواند توقیف کند.
اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از زمانی که صیغه نکاح منعقد وامضا میشود زوجه میتواند مهریه خود را مطالبه نماید برای توقیف خودرو از پلیس راهور موضوع را پیگیری نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پس از صدور اجراییه و به اجرا درآمدن آن در اجرای ثبت اسناد و املاک