مشاوره حقوقی رایگان - امضا به نیابت از شاهد

با سلام بنده از جاریم در مورد پولی که بعنوان قرض به ایشان کارت به کارت کرده ام شکایت کردم برادر شوهرم گفتند اسم منو بعنوان شاهد بنویس که در جریان هستم که خانمم پول رو بعنوان قرض ازت گرفته منم تو دفتر خدمات قضایی در برگه شاهد بجای برادر شوهرم امضا زدم چون ایشون در شهری دور تر از محل تنظیم شکایت سکونت داشتند الان با خانمش اشتی کرده و میگه بعلت جعل امضا که پای شهادتنامه امضا زدی شکایت میکنم. البته بنده تمام اس ام اس هایی که برادر شوهرم بارها گفته من برای شهادت میام و منو بعنوان شاهد معرفی کن تو گوشیم دارم ایا ایشون میتونن منو محکوم به جعل امضا کنن یا مجازاتی برا من هست؟

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام پیامک هارو ارائه کنید . احتمال محکومیت شما کمه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما آن استشهادیه را از ادات دلایل خود خارج کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است دوستانه موضوع را حل کنید نتیجه شکایت جعل بستگی به دلایل و اسناد پرونده دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دال بر اثبات دارید میتوانید برای دفاع از خود در دادسرا اقامه کنید و تبرئه شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

استناد به استشهادیه را کان لم یکن نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد