مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک خود از مستاجر دارای سرقفلی

باسلام
ملک من حدود 10سال پیش اجاره داده شده به یک دکتر و تبدیل به مطب کرده اند
حدود 3سال است که تعطیله و خودش امریکا است
زمان قرارداد مستاجرم خیلی وقته تموم شده
اما ملک را تخلیه نمیکند
شرط خالی شدنش از ملک خرید سرقفلی ملکه که حدود 500 میلیون میشود

ایا میتوانم بدون خرید سرقفلی ملک تخلیه کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرایط قراردادی و تحقق فسخ قرارداد وموارد ان مهم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طبق قانون مطب پزشکان مشمول سرقفلی نخواهد شد و شما باید با توجه به مفاد قرارداد ، دادخواست مناسب اقامه نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید،ضمن اینکه بدون خریدسرقفلی ممکن نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بله میتونید فسخ اجاره و درخواست تخلیه بدهید بدون پرداخت سرقفلی
برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگه به سرقفلی داده شده باید حتما سرقفلیش پرداخت بشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موعد اجاره منقضی شدهمیتوانید دادخواست تخلیه دهید