مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. برادرم به خاطر مهریه بازداشته خانم پرونده رو در شهر زندگی پدرمادرش تشکیل داده ما هم که برای پیگیری کارهاش میریم با برخورد بد و غیرقابل تحمل مسیولین دادگاه مواجه میشیم و رسیدگی نمیکنن نامه اعسار دادیم میگن یکماه دیگه باید شاهداتونو بیارید تا رسیدگی بشه آیا دارن تعلل میکنن یا روالش اینجوریه؟! چون همه آشنا و فامیل خانواده خانمه هستن. در ضمن میگن امکان انتقال پرونده به شهر محل زندگی برادرم و خانمش که برادرمم اینجا بازداشته، وجود نداره!

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،روال همینه،شایسته است وکیل بگیرید.کدام شهراست؟تماس بگیرید

پرسشگر :

سلام ممنون از پاسختون
اهواز هستیم اونا پرونده رو دادگاه اندیکا یکی از روستاهای مسجدسلیمان تشکیل دادن.

پرسشگر :

در ضمن هرینه وکیل گرفتن رو نداریم.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
پرونده اعسار باید خارج ازنوبت وسریعتر ازرسیدگی عادی رسیدگی شود درهرحال دروقت تعیین شده جهت رسیدگی شهود خودرا همراهتان به دادگاه ببرید