مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و خانواده

عرض سلام و خسته نباشید
پدر و مادر بنده با هم مشکلات عدیده ای دارن که بنده به عنوان دخترشون نگران امنیت ناموسیه مادرم هستم.
به دلیل اینکه در شهرستان امکان شکایت کیفری از نظر اجتماعی وجود نداره تصمیم گرفتم مادرم و نزد خودم در شهر دیگری نگهداری کنم.
سوال من اینه راهی وجود داره برای اینکه اگر در آینده پدرم بر علیه مادرم با درخواست عدم تمکین تقاضای طلاق کرد با انجام اقدامات تامینی مانع شم؟
پرداخت نفقه مطرح نیست صرفا تقاضای عدم موفقیت در به سرانجام رسوندن درخواستش و دارم.

پاسخ ها :

معصومه  جعفري دودران

معصومه جعفري دودران :

با سلام . ایا منظور شما این است که پدرتان حکم عدم تمکین مادرتان را بگیرد و بعددادخواست طلاق علیه مادرتان مطرح کند؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر وجود ندارد تمکین هم حق و هم تکلیف زوجین است