مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وعرض ادب
همسر بنده سال 92 از من شکایت کردند راجب پرداخت مهریه که اعسار به تقسیط بنده با توجه به عدم تمکن مالی در دادگاه پذیرفته شد به صورت ماه اول دو سکه و از ماه های بعدی هر ماه ربع سکه که این حکم در دادگاه تجدید نظر هم تایید شد .الان دوباره خانومم رفته دادخواست مطالبه مهریه از طریق ثبت اسناد داده میخاستم بدونم میتونه باز شکایت کنه یا همون حکم تایید شده در سال 92توسط دادگاه قابل اجرا است با توجه به گذر مان بعد از تایید شدن حکم ؟ضمنا ایشان در دادگاه الزام به تمکین هم محکوم شدن

سپاس گذارم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر یک بار حکم صادر شده اعتبار امر مختومه داره و مجددا نمی توانند اقدام کنند شما همان حکم را به دادگاه یا اجرای ثبت ارائه دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همسرتان میتوانند اگر مالی از شما سراغ دارد ان را توقیف کند . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مالی نداشته باشید بله همان مسال تکرار میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر زوجه مطالبه مقداری از مهریه را کرده باشد ، زوجه میتواند دوباره بابت باقیمانده مهریه درخواست بدهد و

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر راجع به یک پرونده یکبار رسیدگی می شودمدارک ورای دادگاه به اجرای ثبت تحویل دهیدو شما باید اقساط معوقه دادگاه را پرداخت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کل مهریه را از طریق دادگاه اقدام به مطالبه نموده باشند امکان اقدام از طریق اداره ثبت وجود نخواهد داشت مگر پرونده مطالبه مهریه را مختومه و از طریق ثبت اقدام نماید

راحله کیانی

سرکار خانم راحله کیانی :

اگرتنها قسمتی از مهریه از طریق دادگاه دادخواست داده باشه مابقی از طریق اجرای ثبت قابل طرح می باشد