مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

با سلام و خسته نباشید: من یک شکایت داخل شورای حل اختلاف داشتم حدود 40 روز گذشت اما رای نیومده مثل اینکه حدود 30 تا 40 روز باید باشه حداکثر اما این جمله رو نوشتن تازه: وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضي شعبه به دفتر تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 20/09/1396 تغییر کرد: یعنی باید حدود یک ماه بیشتر دیگه صبر کنم؟ این جمله یعنی دادرس شعبه پرونده دیر به قاضی ارجاع داده؟ممنون میشم کامل راهنماییم کنید منو.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال در قانون مدت معینی و یا در عرف مدت مشخصی برای رسیدگی به دعاوی و شکایت در مراجع قضایی کشورمان وجود ندارد و بستگی به تراکم پرونده ها و شعبه رسیدگی کننده به پرونده دارد . تعیین وقت نظارت به منظور نظارت مستمر بر روند رسیدگی به پرونده تا خاتمه رسیدگی است تا در تاریخ های تعیین شده بابت اوقات نظارت هر تصمیم اداری (ابلاغ اخطاريه و ...) یا تصمیم قضایی که لازم باشد توسط مرجع رسیدگی اتخاذ و به مرحله اجرا در آید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بجز علامت سوال،سوالی در مت فرمایش شما رویت نمی شود.یاالله

یک وکیل

با همکارم جناب آقای گنجی همنظر هستم