مشاوره حقوقی رایگان - خرید با مبایعه نامه

باسلام.من یک ملک 50متری درتهران دارم بایک باغ ویلا در سعیداباد (بین کرج و هشتگرد)میخوام معاوضه کنم.فروشنده تنها مدرکی که داره دوتا مبایعه نامه است بدون کد رهگیری.میگه برای تو با کد رهگیری میزنم.یک زمین بزرگه که درب بزرگ ویلایی گذاشتن داخلش 10تا قواره زمین است که سه تاش ساخته شده کامل است.من یکی از اینها رو میخوام.ایا با مبایعه نامه بخرم؟؟؟؟؟؟اب برق گاز داره.حکم تخریب میدن؟نمیدن؟چطور اعتماد کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از جهاد کشاورزی هشتگرد پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با توجه به اینکه باغ سند ندارد چنین معامله ای ممکن است در آینده مشکل ایجاد بشود و ممکن است حکم تخریب صادر بشود یا ممکن است زمین منابع باشد یا ...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اگر بدون مجوز بوده امکان تخریب وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

احتمال هر مساله ای هست معامله باید با رعایت همه جوانب امور صورت گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در هرصورت اگر بدون مجوز بوده امکان تخریب وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دفتر اسناد رسمی معامله را انجام دهید تا قبل از تنظیم مبایعه نامه استعلامات لازم را انجام دهد می توانید حسب مورد به دهیاری محل یا جهاد کشاورزی محل یا شهرداری یا مسکن و شهرسازی مراجعه کنید و اطلاعات لازم را کسب نمایید و اگر زمین ستد مادر دارد کپی آن را از فروشنده بخواهید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

چنانچه ملکی را با سند عادی یا همان مبایعه نامه معامله می کنید تمام مدارک مالکیت و نقل و انتقالات قبلی را بررسی و از ادارات مربوطه از جمله شهرداری یا ده داری استعلام نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک مالکیتی باید به دقت بررسی شود در چنین مواردی احتمال تضرر وجود دارد