مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر

سلام من در اتوبان داشتم میرفتم یه کامیون توی پیچ ایستاده بود و کمی جلوتر سنگ گذاشته بود من رفتم روش و باکم سوراخ شد و گیربکسم سوراخ شدو جعبه فرمانم شکست ایا میتونم از پلاک کامیون شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به مقررات تسبیب درصورتیکه شما مرتکب بی احتیاطی نشده باشید یعنی درصورتیکه شما راه دیگری جز عبوراز اون محل نداشتید عرفا کامیون مقصر است
شمامیتوانید بااثبات ورودضرر و رابطه سببیت ازراننده کامیون مسبب حادثه شکایت کنید