مشاوره حقوقی رایگان - اتش سوزی بر اثر اتصالی برق هود آشپزخانه

با سلام
بنده مستاجر هستم خونه صاحب خونه بر اثر اتصالی برق هود آشپزخانه که مورد تایید کارشناس آتش نشانی هست آتش سوزی صورت گرفته و اثاثیه من و کابینت و آشپزخانه صاحب خونه سوخته و حالا صاحب خونه می گویید هزینه خانه من به عهده من یعنی مستاجر می باشد خواهشمند اگر راهی هست من را راهنمایی نمایید ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،اگر در اثر قصور و بی احتیاطی شما بوده ،پرداخت خسارت بر عهده شماست اما اگر در اثر اشکال سیمکشی و فرسودگی باشد بر عهده مالک است باید تامین دلیل صورت گیرد تا میزان تقصیر هر کدام مشخص شود.