مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود

با سلام. من شنیده ام که میگویند شهادت شهود برای حکم ابطال شناسنامه و صدور شناسنامه جدید به استناد شهادت شهود(خانواده) تاثیر بسزایی ندارد زیرا تغییر و اصلاح مندجات سجلی سخت است آیا این موضوع درست است؟؟؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

معمولا در این گونه پرونده ها که با هدف اصلاح سن و کم کردن ان انجام میپذیردبا شهادت شهود و نظریه پزشکی و دیگر ادله میتوان به نتیجه رسید البته درصورتی که ادله شما قاضی رسیدگی کننده را به اقناع وجدانی برساند که در این صورت حکم به نفع شما خواهدالبته محاکم در این خواسته ها سخت گیری های خاص خود رادارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای گرفتن در این امور سخت می باشد و نیاز به نظریه پزشک قانونی دارد. شهادت شهود هم قابل استناد است.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم