مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت و تاخیر تادیه

با سلام بنده ی ماشین فروردین 1400 دادم ی صافکار درست کنه و حتی بهش گفتم تعویض اتاق انجام بده ولی ماشین هنوز آماده نشده و نقص داره و کارشناس اتحادیه دیده و میگه ماشین کلا عیب داره و دادگستری واسه تامین دلیل ماشین رو دیده و پروندشون موجوده.
صافکاره کلاا وسایل و قطعات ماشین رو ب شخص دیگه ای تحویل داده.
برای الان برای دریافت خسارت چه کاری باید انجام بدم

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

باتامین دلیلی که دارید و میزان خسارت وارده از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام و مطالبه خسارت نمایید و اگر میزان خسارت مشخص نیست درخواست کارشناس از شعبه‌ای که پرونده به آن ارجاع میشه.و شهود هم اگر هست در قسمت دلایل و مدارک دادخواست عنوان شهود نیز قید شود.موید باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه نظریه کارشناس طرح دعوا کنید.