مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

سلام علیکم، مادرمان، پس از فوت پدرمان مهریه اش را مطالبه نموده و چند تن از فرزندان مخالفت نموده و کار به دادگاه کشید، اما 3 نفر از وراث طبق اظهارنامه کتبی به دادگاه اعلام داشتند که مادرمان حق دارد و میتواند به اندازه مهریه اش از اموال پدر بردارد، حال پس از 2 سال، با توجه ب محاسبه تاخیر تادیه، تمامی وراث محکوم به پرداخت تقریبا 2.5 برابر اصل خواسته شده ایم و مادرمان نیز معادل مبلغ را گرفته است، آیا 3 نفر وراث میتوانند ادعای اینکه نباید تاخیر تادیه برای آن ها محاسبه میشده را کنند یا خیر؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر.مهم زمان ارائه دادخواست و محاسبه تاخیر از آن زمان است چه ورثه رضایت داشته و چه نداشته باشند مهریه از دیون ممتازه و حق ایشان و قابل مطالبه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت خسارت طبق قانون محاسبه میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر خسارت تاخیر قابل مطالبه می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محکومیت برای ملیه وراث است ورضایت یا عدم رضایت موثر نیست