مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام احتراما به استحضار میرساند در مجتمعی سرقتی انجام گرفته که توسط دوربین ثبت و ضبط گردیده اما رضایت مالباخته توسط سارق بصورت محضری گرفته شده است.
دو سه روز بعد از این قضیه دو سه نفر دیگر از همان مجتمع به استناد فیلم مربوط به سرقت انجام شده، ادعا و شکایت نموده اند که طبق همان فیلم ، پس سرقت هایی هم که قبلا طی چندین سال گذشته صورت گرفته توسط فرد سارق مورد نظر انجام گرفته است ولی مدرکی دال بر اینکه سرقت های قبلی توسط ایشان انجام شده ندارن. آیا دلیل محکمه پسندی هست که از نظر قاضی با استناد به سرقت انجام گرفته میتواند الباقی سرقت ها را هم علیه ایشان اعلام بکند و متهم رو مجرم قلمداد کند یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

فیلم مربوط به یک فقره سرقت نمیتواند دلیلی بر انتساب سرقتهای قبلی به فرد مذکور باشدمگر اینکه دلایل و قرائن دیگری در میان باشد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید دید نظ قاضی چیست من توصیه می کنم وکیل استخدام نمایید