مشاوره حقوقی رایگان - خودرویی که فقط1کیلو مواد در داشبورد آن بوده و توسط دادگاه ضبط شده

با سلام ببخشید ما ماشین که فقط 1کیلو تریاک داخل داشبورد بود رو گرفتن حالا که حکم اومده نوشته طبق ماده5 و 30 مواد مخدر و ماده215 از قانون مجازات اسلامی ضبط مواد مشکوفه و خودرو فوق الذکر که تعلق آن به متهم متنادر به ذهن میگردد به نفع دولت بعد ماشین مال اقواممون دست ما امانت بوده باید چیکار کنیم تورو خدا راهنمایی کنید با تشکر.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اقوامتون به عنوان معترض ثالث میتواند تقاضای رفع توقیف از ماشین را بنماید و دادگاه پس از بررسی در صورتی که خواسته ایشان موجه اشد حکم به رفع توقیف و تحویل خواهد داد پیشنهاد میشود پرونده خود را به وکیل دادگستری بسپارید

یک وکیل

با همکارم همنظر هستم