مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص دعوی استرداد لاشه چک

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت بزرگواران، بنده حدود 9 ماه پیش تعدادی از اجناس خود را به شخصي فروختم و در قبال وجه آن سه فقره چک به نام خودم دریافت نموده ام، متاسفانه آن شخص در سررسید چک ها آنهارا پاس نکرد و بنده هم چک ها را برگشت زده و به اجرا گزاشته ام، اکنون بعد از گذشت حدود دو ماه ابلاغیه ای برای من آمده با موضوع استرداد لاشه چک به دعوی ایشان، آیا ممکن است چکی که برای پرداخت مبلغ خرید بوده را استرداد نماید؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید انجام‌معامله و عدم پرداخت وجه را اثبات نمایید.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.شما باید اثبات نمایید که چک های مذبور در قبال فروش کالا بوده و به دلیل عدم پرداخت برگشت زده شده و مبلغ چک اگر دستی پرداخت شود و اثبات گردد حق مطالبه لاشه چک وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به توافقات و دفاعیات طرفین و نظر دادگاه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر البته بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت . بهتر است با یک
وکیل مشورت نمایید