مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی

با سلام
چند ماه پیش دومادمون رو به اتهام خیانت در حق خواهرم به خونه خودمون دعوت کردیم و بعد از کلی ماجرا اومد.بعد از یه بحث لفظی و اهانت به پدرم از خونه بیرونش کردیم و ایشون هم شیشه در خونه ما رو شکست.برای دیدن بچه فیمابین خواستیم اقدام کنیم که ممانعت کرد و گفت برو قانونی اقدام کن.ما توی دو روز حضانت بچه رو تا 7 سالگی از دادگاه گرفتیم...برای دیدن بچه خواست بیاد و ما اجازه ندادیم . چون طبق صحبت های کلانتری فقط پدر بچه میتونه بیاد و اون رو ببینه اون هم بصورت قانونی.
بعد از این ماجرا که ما نزاشتیم بچه رو کس دیگه ببره برای دومادمون، ایشون با حدود 15 نفر آدم اومد جلوی در منزل ما و چوب و چماق کشی که بچه ام رو نمیدید و خواهر من رو با شیشه زدید و اینها (چند دقیقه قبل ترش میخواستن به زور و اون هم با شکستن شیشه در خونه ما وارد خونمون بشن که با دیدن یکی از بستگان مشترک ما فرار کردن.ولی در خونمون رو شکوندن و وارد منزل شدن.خواهرشون هم با همون شیشه ها روی دست خودش جراحاتی رو وارد کرده بود)
این افراد با کتک زدن من،پدرم،مادرم و عموم فرار کردن.اقدامات قانونی رو هم انجام دادیم ولی دادسرا بخاطر یک روز دیر تر بردن شاهد پرونده رو مختومه کرده .با توجه به اینکه پدر بنده جانباز 20% هست ایا راهی وجود داره که روند پرونده رو تسریع کرد.{پزشکی قانونی تشخیص به پارگی پرده گوش مادرم و شکستن دندان خودم داده.سر من و عمو و پدرم هم بعلت ضرب دیدگی با چماق بخیه خورده.خلاصه پرونده هم ارائه شده}شاهدین مایکبار در کلانتری شهادت دادن و زیر اظهارات خودشون رو امضاء کردن.... ممنون میشم اگر راهنماییم کنید...

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله دوباره اقدام کنید