مشاوره حقوقی رایگان - بعد از ثبت دادخواست توسط خدمات الکترونیک امکان پشیمانی زوجه از حق مهریه امکان دارد؟

با عرض سلام
من و خانمم طلاق توافقی گرفتیم و مشاوره رفتیم و اونجا امضا زدیم که از مهریه گذشته و هیچ ادعایی نداره و خانمم مطلقه بوده و هیچ رابطه ای باهم نداشتیم و ثبت و امضا هم شده و در دفتر خدمات الکترونیک ثبت شد و گفتن زنگ میزنن از دادگاه ، میخواستم ببینم ایا زوجه میتواند دوباره ادعا کند مهریه میخوام یا کافیه یا باید دادگاه ثبت بشه بعد نتونه ادعا کنه ؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

خانم می تواند به انچه که بذل نموده است رجوع کند مگر انکه مهریه خود را بذل نکرده باشد و ان را دریافت کرده باشد.

پرسشگر :

بعد طلاق هم میتواند رجوع کند ؟

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

اگر طلاق محقق شده و گواهی عدم اکثمکان سازش صادر شده است،خیر

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورتی که حکم طلاق صادر و اجرا شود دیگر قابل رجوع نیست وگرنه چون بذل مهریه در قبال طلاق بوده در هر زمان قبل از اجرای طلاق امکان رجوع را دارد.ضمنا تشریفات طلاق و مشاوره و توافقات اولیه تا زمانی که بوسیله حکم دادکاه قطعی و اجرا نشود ملاک نیست