مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دزدی

با سلام،بنده یه موتور سنگین ورزشی دارم که شماره موتور هم داره،یه نفر از یه استان دیگه ادعای مالکیت این موتور منا داشت بخاطر اینکه طرف مقابلم فکر میکرد موتور بنده شماره موتور نداره بخاطر همین به عنوان خریدار اومد جلو و یهو معلوم شد که شکایت کرده،پرونده نیابتی از لنگرود اومد قزوین رفتیم پیش قاضی شاکی گفت این موتور مال منه شماره تنه و شماره موتور نداره اینم سندم متهم اومده اینا از خونه من دزدیده بخاطر رد گم کنی شماره تنه و موتور را پاک کرده متهم که من بودم گفتم موتور من شماره موتور داره قاضی دستور داد تا مامورین کلانتری شماره موتور منا نگاه کنن اگه وجود داره بیارن که اوردن و قاضی نگاه کرد دید شماره موتور روی موتور با شماره موتوری که شاکی اعلام کرده بود همخوانی ندارد و چندین نشانه که شاکی گفته بود همشون نابجا دراومدن،پرونده بعد از تحقیقاتی که خدمتتون عرض کردم به لنگرود یعنی جایی که شکایت شده بود ارسال شد،حالا ابلاغیه اومده که فلان تاریخ در شعبه 102 دادگاه کیفری 2 لنگرود
جهت رسیدگی حاضر شوید،ضمنا پیوست کیفر خواست(مکانیزه)ارسال میگردد.بنده برگه اموال تملیکی اصلی با برگه اوراق دارم،سوالم از شما اینکه بنظرتون نتیجه چی میشه و کیفرخواست مکانیزه ارسال میگردد یعنی چی؟با تشکر از وکلا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال میشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما مدارکی دال بر مالکیت موتور دارید در دفاع در جلسه بیان کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید