مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بها

سلام، خسته نباشید. سوالی در مورد شکایت برای گرفتن اجاره داشتم، خواهرم به همراه شوهرش 15 سال در خانه من ساکن بودن بدون اینکه قرارداد یا اجاره نامه ای داشته باشم ازشون و هر دفعه میگفتم اجاره منو باید بدید میگفتن میدیم اما نمیدادن و من شاهد هم دارم که اینا در آن خانه ساکن بودن و اجاره پرداخت نمیکردن و شاهدم از کل این موضوع خبر داره، الان حدود 7 سال میشه که من خانه رو فروختم به همین شاهدم و خواهرم هم از آن خانه چند سالی هست که اثاث کشی کرده. میخواستم راهنماییم کنید که آیا من میتونم شکایت کنم و اجاره رو بگیرم؟ چجوری میتونم اثبات کنم به قاضی؟ با تشکر.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید در قالب دریافت اجرت المثل شکایت کنید به همراه شهاد خودتون حداقل دو شاهد مرد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود دادخواست اجرت المثل بهمراه شهود که دارید مطرح کنید در صورت اثبات مستحق اجرت المثل هستید