مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت بیعانه در فسخ معامله

با سلام و عرض خسته نباشید بنده در تاریخ هفدهم اسفند یک دستگاه خودرو معامله کردم به اینصورت که دو میلیون بیعانه دادم باقی مبلغ هم یک فقره چک ده روزه دادم بعد از ده روز خب چک من وصول نشد و من از خرید منصرف شدم و تو این ده روز هم ماشین و تحویل نگرفته بودم خودرو در نمایشگاه بود الان مالک خودرو علاوه بر اینکه بیعانه منو پس نمیده ضرر و زیان نوسان بازار هم از من میخواد و جالب تر اینکه زمانی که من قولنامه امضا کردم نوشته شده بود در صورتی که چک پاس نشه دو میلیون بیعانه بعنوان ضرر و زیان به فروشنده میرسه (عکسش و گرفته بودم) اما بعد از اینکه من امضا کردم نمایشگاه با مالک خودرو تبانی کرده و بند دیگری با مضمون افت قیمت در نوسان بازار به قولنامه اضافه کرده بدون اینکه من اطلاع داشته باشم میخواستم ببینم اگه من شکایت کنم میتونم به بیعانه ام برسم یا نه اصلا در چنین مواردی که من ماشین و یه ثانیه هم دست بهش نزدم، بیعانه به کدوم یک از طرفین میرسه؟ ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید. بیعانه به فروشنده می رسه زیرا شما منصرف شده اید