مشاوره حقوقی رایگان - پارگی رباط صلیبی و مینیسک در سالن ورزشی پادگان

باسلام
بنده در سال 95 توی سالن ورزشی پادگان از طرف زانوی چپ دچار پارگی رباط صلیبی شدم. کارگزینی منو به کمیسیون 134 معرفی کرد برای دریافت غرامت. بعد تو استعلام برگشتی از کمیسیون نیروی انسانی توی نظریه اش نوشت مخالف صدور هرگونه حکمی هستم. طبق قوانین کسی که در حین خدمت توی محل خدمت دچار سانحه بشه باید معرفی بشه به کمیسیون برای دریافت غرامت از چند نفری که توی سالن مصدوم شده بود توی سال های قبل همگی معرفی شدن و غرامت دریافت کردن آیا این حق رو داره که مخالف کمیسیون من باشه یا نه ؟ اگر هم مخالفه چطور منو به کمیسیون معرفی کرده. بعد من میتونم از نیروی انسانی شکایت کنم ؟ ممنون میشم اگه بهم جواب بدین

پاسخ ها :

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

شما دادخواست دیه علیه یکان خودتان تقدیم دادکاه نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اعتراض به نظر کمیسون نمایید به حق خود می رسید اگر مقبول فایده نیفتاد به مرجع قضایی دادخواست تقدیم دارید

یک وکیل

با همکارم جناب جلایری نیا همنظر هستم