مشاوره حقوقی رایگان - در مورد زمین

سند زمین بنده بصورت امانت بدست پدرم بوده و پدرمرحومم بدون حضور من زمین را با همان شخصی که زمین را بنده از ایشان خریدم معامله کرده و به بنده سند داده و اقرار نموده و این ملک با ملک پدرم به هم متصل میباشد ملک پدرم را شخصی اجاره نموده و ان شخص قفل ملک من را باز کرده وارد ملکم شده و بنده شکایت کرد در دادگاه کیفری و مدتی کارشناس اذیتم کرد و حالا قاضی بدون درنظر گرفتن نکات مهم پرونده حکم را صادر کرده چونکه مدارکی هم از دادگاه حقوقی زمینه پرونده کردم ولی قاضی پرونده توجه نکرد و ضمن مهلتی که داد هیچگونه سندی وراث به دادگاه نتوانستند ارائه دهند ولی باز هم قاضی توجهی نکرده حکم خود را صادر کرد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

متاسفانه از اینگونه قضات که براحتی حق راناحق می کنند بسیار است .می توانی به رای در موعد مقرر تجدید نظر خواهی نمایید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سوال شما مبهم است و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در فرصت باقیمانده به رای اعتراض مناسب کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام. در زمان اعتراض نسبت به رای تجدید نظر خواهی نموده و دلایل خود را طی لایحه ای تنظیم و پیوست اعتراض نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید کامل بررسی شود به دادنامه اعتزاض کنید و با وکیل مشورت کنید مدارک شما رویت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در فرصت باقیمانده به رای اعتراض مناسب کنید