مشاوره حقوقی رایگان - مهريه و تمكين

باسلام خسته نباشيد من خانمم قبل درخواست مهريه دوماه تمكين نميكرد بعد اجرا گذاشتن مهريه باز تمكين نكرده داخل يه منزل زندگي ميكنيم دوتا بچه هم داريم و مخارج خونه هم ميدم البته خودشم كارمنده،،،،، حال بايد چكار كنم واسه تمكين نزديكه چهار ماه هستش،،، دادگاهی نيز تشكيل نشده... متشكرم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به محکمه خانواده مراجعه کنید پیشنهاد استخدام وکیل هم از دیگر نظریات بنده است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مهریه هیچ ربطی به تمکین کردن زن ندارد فقط زن اگر از تمکین امتناع کند ازنفقه محروم میشود باتوجه به اینکه خانم درمنزل شوهرساکن است اثبات تمکین خاص دشواراست ولی شما دعوای تمکین را مطرح کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تمکین ربطی به مهریه ندارد .زن به مجرد عقد مالک مهرش می‌شود .برای تمکین اقدام کنید