مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام خدمت شما خیلی ممنون میشم اگه پاسخ سوالم رو بفرمایید اونم اینکه حکم قطعی تمکین به نفع بنده(زوج) صادر شده اما مدتی قبل از دعوای تمکین همسرم با برگه پزشکی قانونی مبنی بر ضرب وجرح ایشون توسط بنده در کلانتری پرونده تشکیل داد و بعد از احضار بنده و شنیدن اظهارات دوطرف کاملا حق رو به بنده دادن و در پرونده ثبت کردن که زوجه با خواست خودش منزل رو ترک کرده و رفتاری بسیار پرخاشگرانه دارد و فحاشی میکند وسو رفتار ایشون و حسن رفتار بنده رو ثبت کردن و در کل دفاعیه کاملی به نفع بنده توکلانتری ضمیمه پرونده کردن و همونجا بهم گفتن چون حق باتو بود طوری ثبت کردیم که نتونه از پرونده بر علیه ت استفاده کنه حالا به تازگی برام پیامک ابلاغیه اومده که پرونده به فلان شعبه دادسرای عمومی ارجاح شده باتوجه به نتیجه دادگاه بدوی وتجدید نظر که به نفع بنده صادر شده حالا سوال بنده اینه که اولا دادگاه حضوری برگزار میشه یا غیر حضوری دوما گزارش کلانتری چقدر میتونه تو نتیجه دادگاه تاثیر داشته باشه و سوم اینکه با این توضیحاتی که خدمتتون عرض کردم همسرم میتونه حکم قطعی عدم تمکین که برعلیه ش تو دادگاه تجدید نظر داده شده رو تغییر بده در انتها از پاسخگویی شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

دادگاه جلسه حضور تشکیل می دهد .حکم قطعی عدم تمکین قابل تغییر نیست مگر با تمکین مجدد