مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مستاجر بابت انتقال خط تلفن

با سلام حدود 5 سال قبل واحد آپارتمان را به یک مستاجر اجاره دادم و در این مدت کمال همکاری را در اجاره دادن با آنها راه آمدم و هیچ وقت یک تماس بابت کاری نداشتم و خودشان هم اجاره را با کمترین قیمت با توجه به اضافه شدن اجاره ها دادند تازه سه هفته قبل به من گفتند 6 ماه پیش خط تلفن را یک آقایی انتقال داده بعد از پیگیری مخابرات متوجه شدم دو سال پیش خط تلفن که به نام صاحب خط بوده بدون هیچ اطلاعی انتقال داده شده است از صاحب خط پی گیر شدم گفت دو سال قبل هزینه تلفن پرداخت نشده و خودم خط ثابت میخواستم و مخابرات هم یک خط قبلی خودت داری دیگر نمی‌توان خط دیگری بگیری ، این بوده که تلفن را از طریق مخابرات کشیدند بدون هیچ اطلاعی ، دو سوال دارم اینکه اولا صاحب خط تلفن که قبلا دو سه بار بهش گفته بودم برویم تلفن را به نام مالک جدید که خودم باشند بزنیم ولی نیامد و حالا که خط می خواسته بدون هیچ اطلاعی خط را مخابرات انتقال می دهد یعنی مخابرات هیچ استعلامی از این جهت نمیکند که این ملک چندین سال است که مال ایشان نیست از صاحب خط تلفن و مخابرات هم چگونه می‌توان شاکی شد ولی خط به اسم ایشان است سوال دوم از مستاجر شکایت دارم که هزینه تلفن را نداده و خط قطع شده باز هم در این دوسال هیچ اطلاعی به مالک نداده است، ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید برای دریافت خط جدید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر پیگیری این موضوع نتیجه ای نخواهد داشت
و شما می توانید از مخابرات درخواست خط تلفن نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

فقط از صاحب خط تلفن شکایت
نمایید و نتیجه خواهید گرفت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در مبایعه نامه خط تلفن را همراه ملک به شما فروخته است باید دادخواست الزم به ایفای تعهد مطرح کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.اگر در مبایعه نامه منزل انتقال خط تلفن نیز قید شده باشد میتوانید از مالک قبلی شکایت نمایید والا نتیجه ای در بر نخواهد داشت.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام خیر ملاک اینست که خط به نام کیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مستاجر بابد در این خصوص پاسخگو باشد و اگر در مبایعه‌نامه با خط تلفن فروخته شده مسئول جبران خسارت است. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید