مشاوره حقوقی رایگان - مهریه طبق ارث

سلام ، همسرم میخواد منو طلاق بده من مهریه ام 300تا هست، اگه مثلا قاضی سالی ا دونه سکه حکم بده، بعد اگه پدر همسرم فوت کنه به همسرم ارث برسه من میتونم درخواست بدم ک طبق ارث کل مهریه رو یکجا از ارث همسرم بگیرم؟؟؟؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود در صورت محقق شدن ارث یعنی فوت پدر شوهر و داشتن دارایی می توانید درخواست توقیف بخواهید