مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خواهر

با سلام بنده با خانمم ام به مشکل بر خوردیم واینکه یه خواهر متاهل داره نمیزاره حتی من دخترم رو ببینم یا خانمم پسرم پیش منه را ببینه یه شب من برای رفع مشکلات فی مابین رفتم خانه پدر زنم ودر حال صحبت با خانمم وپدر زنم بودم که خواهر زنم با شوهرش وپسرش آمدند وبه زور من رو انداختن بیرون پدر زنم هم بی عرضه گفت فعلا برو و پسرم هم خیلی ترسیده بود بخاطر همان من هم مجبور شدم صحنه رو خالی کنم آیا خواهرش حق داره تو زندگی ما دخالت کنه؟با توجه به اینکه قاضی قبلا گفته بود پسرت رو ببر زنت ببینه یعنی تکلیف کرد بهم ایا ممانعت از دیدار با فرزند به هر دلیلی خلاف وظایف زوجین نیست.واینکه خواهر زنم مانع دیدار دخترم با پسرم میشه را می‌توان شکایت کیفری نمود

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير احدي حق ندارد به كيان خانواده متعرض يا توهين و دخالت نمايد

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
روزی که جهت دیدار رفتید و خواهر زن شما مانع شد به پلیس صد و ده تماس گرفته تا مامور بفرستند و این امر گزارش گردد و پس از آن شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله پلیس 110 گزارش کند امکان شکایت وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که در این حین توهین و فحاشی ویا ضرب وجرح به شما به وقوع پیوسته قابل شکایت است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر دوباره تکرار شد بعنوان توهین و تهدید شکایت کنید