مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باعرض سلام
مهریه همسرم 124 عدد سکه تمام بهار آزادی میباشد که تعداد 64 را از طریق ثبت به اجرا گذاشته که ماهانه یک چهارم از حقوق بنده کسر میگردد (9 ماه کسر شده تاکنون) و تعداد 60 عدد باقیمانده را از طریق دادگاه اجرا گذاشته که با تایید اعسار بنده پیش قسط 12عدد و ماهانه نیم سکه تعیین شده سوال بنده اینجاست که آیا همسر بنده در هر ماه میتواند از هر دو جا مهریه بگیرد؟درصورتیکه دریافتی حقوق بنده کمتر از این 2 اجراییه ثبت و دادگاه میباشد.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما درخصوص اقساط تعیین شده در دادگاه میتوانید تقاضای تعدیل بنمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می تواند
شما تقاضای اعسار و به تبع آن تعدیل اقساط نمایید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم