مشاوره حقوقی رایگان - دو مورد جرح حارصه و غیر منازعه

سلام. 1- جرح حارصه پهلوی راست که ارش آن نیم درصد (0/5) از دیه کامل 2- خصوصیات ضایعات ایجاد شده حالت غیر منازعه را دارد. لطفاً برام توضیح بدید. تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است و قابل پیگیری از طریق اجرای احکام کیفری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پزشکی قانونی اعلام کرده است در نزاع جراحت وارد نشده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

محاسبه با واحد اجرای احکام است

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

نظر پزشکی قانونی اینه که جراحات در اثر درگیری بوجود نیومده و از قبل بوده.لذا دیه نداره

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
موارد مربوط به محاسبه میزان دیه را باید از اجرای احکام سوال کنید.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام مبلغ2400000 تومان دیه شما می شود،یعنی جراحات دراثرچیزی غیر از درگیری بوجود آمده است