مشاوره حقوقی رایگان - جعل

سلام، خواهرم سهم الارث ده نفر که بود پدرم که از نظر عقلانی و جسمانی ضعیف و ناتوان بود در سن 90 سالگی در حالت کما بود امضا جعل میکنه و میگه یک هکتار زمین خریدم صد هزار تومن در سال 90 که اونموقع 900 میلیون تومن بود میگیره و پدرت فوت میکنه میگه مال منه من و برادرام شکایت میکنیم میره خط شناسی استان میگه جعل هست دوباره اعتراض میزنن میره هیات سه نفره اونا هم بعد چند وقت میگن جعل هست الان دوباره اعتراض زدن به هیات هفت نفره به نظر شما چی میشه این کار ما چون دوبار جعل شناخته شده ،، ممنونم راهنماییم کنید ...

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بعد از هیات 3 نفره نوبت به هیات 5 نفره میرسد.در صورت احراز جعل،خواهرتون مرتکب جرم شده و معامله نیز باطل هست.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگراثبات شه که جعلی بوده اثری ندارد