مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت از مقصر تصادف

یک ماشین حمل سیمان یا بتن بعد از تصادف با سواری بنده بیمه نامه خود را توسط مسئول مربوطه رانندگان کامیون ها به من اعطا و قبول خسارت کرده حال بعد از گذشت 3 هفته هیچ خسارتی به بنده نداده
الان نمیدونم کجا باید برم حقم رو بگیرم
آدرس و شماره مالک و بیمه گذار رو هم دارم و هم اصلا میشناسمشون و حضوری و تلفنی هم ازشون طلب کردم ولی خبری نشد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما با داشتن بیمه نامه وکروکی میتوانید خودتان به اداره بیمه مراجعه و خسارت را به اندازه تعهدات دریافت کنید برای مابقی هم شکایت به طرفیت راننده ارائه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت نمایید و
درخواست ترسیم کروکی را نمایید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود ابتدا دادخواست تامین دلیل بدین بعد از طریق مراجع قضایی مطالبه خسارت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب در دفتر خدمات قضایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با داشتن بیمه نامه وکروکی میتوانید خودتان به اداره بیمه مراجعه و خسارت را به اندازه تعهدات دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید