مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موبایل تهمت

باسلام. بنده از شخصی پول میخواستم با مراجعه به محل کارش مجبور شد گوشیش را به عنوان گرو تا زمان پرداخت دینش نزد من به امانت بگذارد بعد ازمدتی شکایت کردازمن به اتهام سرقت موبایلش ومن نتوانستم درجریان رسیدگی به پرونده دردادگاه حاضرباشم و قاضی رای غیابی صادرکرده من هم واخواهی کردم درصورت تشکیل مجدد دادگاه چگونه اتهام راردکنم شاکی بنده هیچ دلیل و یا شادی نداردصرفا اتهام زده ومن هم شاهدم برادرم هستش که چکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گوشی را استفاده نکرده اید و شاهد یا دوربین نداشته می توانید کلا انکار کنید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

باید دلیل و مدرک مانند صورتجلسه یا نوشته تنظیمی را ارائه بدید و گرنه رای تغییر نمیکنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید با معرفی دو شاهد ادعای امانی بودن تلفن را اثبات نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

می بایست با استناد به شاهد و دلایل و مدارک دیگر اثبات نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید با معرفی دو شاهد ادعای امانی بودن تلفن را اثبات نمایید