مشاوره حقوقی رایگان - گرانفروشی

با سلام و ارادت خدمت وکلای محترم.
بنده حدود سه ماه پیش حدود 200 میلیون لوازم موسیقی رو به خانمی فروختم و ایشون با این اجناس مغازه فروش آلات موسیقی باز کردن اکنون بعد 3 ماه از تاریخ فاکتور و فروش تعدادی از لوازم ادعای فسخ معامله به دلیل گران‌ فروشی بنده رو دارن با توجه به اینکه ایشون خودشون نوازنده هستن و آنقدر آگاهی در این زمینه داشتن که اقدام به باز کردن مغازه کردن و کلیه قیمتها از طریق واتساپ قبل خرید به ایشون ابلاغ شده از طرف بنده و ایشون بعد 3 ماه همچین ادعایی میکنن آیا امکان فسخ معامله در دادگاه وجود داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه به شخصیت و علم طرف توجه میکند اصولا بر این اساس قابل فسخ نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از فروش تعدادی از اجناس و بعد از گذشت سه ماه امکان فسخ معامله وجود نخواهد داشت

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در این خصوص می بایست اثبات نماید که اجناس گرانتر از قیمت بوده و ایشان ناآگاه به این موضوع.

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود اگر منظور از فسخ ،تدلیس هستش خیر چون این فسخ فوریه

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اصولا باید ثابت کند که قیمتها گرانتر از حد معمول بوده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی قضایی و اظهار نظر کارشناسی دارد