مشاوره حقوقی رایگان - امضا قرارداد صوری

سلام وقت بخیر
یکی از اقوام برای گرفتن حقش (واحد مسکونی) از دامادش یک قرارداد صوری نوشت و بمن داد امضا کنم، من نخونده امضا کردم (و ما بطور صوری از اون واحد استفاده میکنیم به عنوان ویلا) الان چند وقته استرس دارم، اگر چیز دیگه ای باشه خدای نکرده، امکان سو استفاده هست؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت اثبات امکان ابطال معامله صوری هست چون قصد و رضای واقعی برای انجام‌معامله نبوده.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقدام غیر قانونی انجام دهند ممکن است که برای شما نیز مشکل پیش بیاد.

یک وکیل

بله هر سندی امضا کرده باشید اثر آن معامله شامل حال شما میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله امکان ایجاد مشکل در آینده وجود خواهد داشت